Usuwanie lub likwidacja konta

Ostatnia aktualizacja:

Jeśli jesteś podstawowym (bezpłatnym) użytkownikiem Zoom, możesz usunąć swoje konto w dowolnym momencie. Spowoduje to trwałe usunięcie Twojego konta Zoom.

Uwaga: płatni użytkownicy Zoom (licencjonowani) będą musieli anulować subskrypcję przed likwidacją konta.

Wymagania wstępne dotyczące usuwania lub likwidowania konta

  • Podstawowe (bezpłatne) konto Zoom

Likwidowanie konta

  1. Zaloguj się do Zoom web portal.
  2. W menu nawigacyjnym kliknij Zarządzanie kontem, a następnie Profil konta
  3. Kliknij Zlikwiduj moje konto.

  4. Kliknij Tak, aby potwierdzić chęć zamknięcia konta Zoom. Spowoduje to trwałe usunięcie Twojego konta Zoom.
  5. Nastąpi przekierowanie na stronę główną Zoom i zostanie wyświetlona krótka informacja, że likwidacja konta przebiegła pomyślnie. 

Społeczność Zoom

Dołącz do ponad 100 tys. członków społeczności Zoom! Zaloguj się na konto Zoom za pomocą swoich danych logowania i rozpocznij współpracę.