Hesabınızı silme veya sonlandırma

Son Güncellenme Tarihi:

Temel (Ücretsiz) bir Zoom kullanıcısıysanız Zoom hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz. Böylece Zoom hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

Not: Ücretli Zoom kullanıcılarının (Lisanslı) hesaplarını sonlandırabilmeleri için öncelikle aboneliklerini iptal etmeleri gerekir.

Hesabınızı silme veya sonlandırma ön koşulları

  • Temel (Ücretsiz) Zoom hesabı

Hesabınızı sonlandırma

  1. Zoom web portalına giriş yapın.
  2. Gezinti menüsünde Hesap Yönetimi üzerine ve ardından da Hesap Profili seçeneğine tıklayın.
  3. Hesabımı Sonlandır üzerine tıklayın.

  4. Zoom hesabınızı sonlandırmak istediğinizi onaylamak için Evet üzerine tıklayın. Böylece Zoom hesabınız kalıcı olarak silinecektir.
  5. Zoom ana sayfasına yönlendirilirsiniz ve hesabınızın sonlandırıldığını belirten bir mesaj görürsünüz.

Zoom Topluluğu

100 bin üyesi bulunan Zoom Topluluğuna katılın! İş birliğine başlamak için Zoom hesabınızın kimlik bilgileriyle giriş yapın.